Alle uitdagingen die komen kijken bij het onderhouden van de website, oplossen van technische vraagstukken van het supportteam en het updaten van het platform vind jij geweldig om op te pakken!

Je start jouw werkdag met het oppakken van een technische supportvraag die binnen is gekomen vanuit het team. Nadat je dit probleem opgelost hebt, heeft je collega van de finance-afdeling je nodig om even te helpen met het CRM-systeem. Tussendoor breid je de website uit de nieuwste content die je hebt ontvangen van het marketingteam en je sluit je dag af met het opzetten van een interne cursus voor het salesteam.

Wij zijn een bedrijf dat gelooft dat het tijd is om te leven! We werken met veel passie aan onze droom: 5000 mensen financieel vrij middels investeren in vastgoed. Dat doen we door diverse on- en offline trainingen en (coachings)programma’s aan te bieden door heel Nederland en binnenkort ook in Europa!

 

Wat verwachten we van jou:

– Jij hebt grote interesse in techniek en bent enorm leergierig

– Als jij iets nog nooit hebt gedaan, zoek je uit hoe het werkt

–  Je bent positief ingesteld

– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

– Jij bent 40 uur per week beschikbaar

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische omgeving met een ontzettend gedreven team waar de energie vanaf spat en je vanuit je tenen voelt dat hier met passie gewerkt wordt
  • Een passend salaris
  • Opleidingsmogelijkheden vanuit onze GREAT academy
  • Elke vrijdag een grote glimlach wanneer we onze MAGIC MOMENTS van de afgelopen week met jou delen

 

Voel je je aangesproken? Mooi! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur je CV voorzien van een goede motivatie naar support@greatpropertyexperience.com en wie weet zien we jou binnenkort op gesprek!