Veelgestelde vragen

Antwoord:
Het webinar is niet op een later tijdstip terug te kijken. Deze training wordt altijd live gegeven door onze sprekers. Zorg dat je tijd in je agenda vrijmaakt om het webinar te kunnen volgen en optimaal gebruik kan maken van de kennis die gedeeld wordt.
Antwoord:
Vervelend om te horen dat het aanmelden niet lukt. Wat vaak het probleem oplost is door jouw telefoonnummer als volgt in te vullen: +31612345678 of 0031612345678
Antwoord:
Als wij het niet goed hebben gedaan, dan sorry daarvoor. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent maar soms gaat dat mis. En dat is nooit de bedoeling. Jouw klacht lossen wij natuurlijk graag zo snel mogelijk voor je op. Je kunt deze het beste direct via support@greatpropertyexperience.com melden. Binnen 2 werkdagen krijg je dan een reactie van ons. Is er haast bij dan kun je natuurlijk altijd onze support afdeling bellen. Ben je niet tevreden met het antwoord dat je hebt gekregen, dan kun je een stap verder en de klacht direct bij onze Manager Customer Support indienen. Je kunt hem mailen via supportmanager@greatpropertyexperience.com of een brief sturen naar Great Property Experience t.a.v. John Wijs, Dollard 48 3332 EE, Zwijndrecht. Binnen 5 werkdagen na ontvangst krijg je van ons dan een inhoudelijke reactie.
Antwoord:
Jazeker, wil jij gebruikmaken van een professioneel netwerk van serieuze beleggers om jouw deals aan te bieden? Neem contact op met support@greatpropertyexperience.com en vertel ons wie jij bent en waarom jij sourcing partner wil worden.
Antwoord:
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via +31 (0)85 747 1000. Ook zijn wij bereikbaar via de mail op support@greatpropertyexperience.com. Wij doen ons best om jouw mail doordeweeks binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Antwoord:
Zeker, dat is geen probleem! De Masters of Property is een 6 weekse training waarin je elke week 2 nieuwe modules krijgt. Na deze 6 weken heb je alle modules in jouw online omgeving staan en kun je alles (terug)kijken wanneer het jou het beste uitkomt. De modules blijven onbeperkt beschikbaar!
Antwoord:
Er worden verschillende termen voor gebruikt, financiële vrijheid beschrijft het volgens ons het beste. Financiële vrijheid betekent dat je vrij bent om jou passie te volgen zonder financiële beperkingen. De standaard "rat race" die veel mensen volgen, is zoveel mogelijk studeren, werken voor een salaris, een hypotheek nemen en vervolgens zit je "gevangen" aan je vaste lasten. Op het moment dat je een actief vermogen gaat vervangen door een passief vermogen (bijvoorbeeld door huuropbrengsten), dan kun je die vrijheid weer terug krijgen Het is tijd om te leven.
Antwoord:
Dat is afhankelijk van het bedrijfsbeleid. Als jouw werkgever een trainingsbudget beschikbaar heeft gesteld voor jou is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op (support@greatpropertyexperience.com) om een factuur van jouw cursus te ontvangen. Als dit gewenst is kunnen wij op de factuur aangeven dat het een training betreft.
Antwoord:
Proranq® is een platform exclusief voor de MOP’ers en Black Badges van Great Property Experience. Via Proranq® kun je jouw deals eenvoudig doorrekenen, na het invullen van alle gegevens berekend Proranq® niet alleen jouw rendementen maar ook verzorgt het een overzicht van vergelijkbare panden. Al deze informatie wordt verwerkt in een overzichtelijk PDF bestand en naar jou gemaild. Daarnaast kun je jouw deals via Proranq® uploaden voor de Proranq® Listings waarin het netwerk van vastgoedbeleggers de mogelijkheid hebben om jouw deal tegen een zelf te bepalen vergoeding af kunnen nemen.
Antwoord:
Goede vraag, onder het kopje “TRAININGEN” kun je de gewenste training selecteren. Vervolgens kom je op de informatiepagina en onderaan kan je je inschrijven voor de training.
Antwoord:
Wil jij meer weten over vastgoed en financieel vrij worden maar weet je niet precies welke training het beste aansluit op jouw wensen? Neem contact op met support@greatpropertyexperience.com en dan zullen wij met jou kijken welke training het meest geschikt is voor jou.
Antwoord:
Onder het kopje “EVENTS” rechts boven in het scherm kun je zien wanneer wij welke trainingen geven.
Antwoord:
Goede vraag, er zijn mogelijkheden om de training af te trekken van het belastbaar inkomen. Wij adviseren om de mogelijkheden te bespreken met jouw belastingadviseur of boekhouder om te zorgen voor een passend advies in jouw persoonlijke situatie.