Contact met Great Property Experience

Adres

Bezoekadres
Routebeschrijving
Postadres

Contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer

Veelgestelde vragen

Antwoord:
Nee, de herhalingen van de webinars zijn niet beschikbaar. Je kunt je altijd aanmelden voor het eerstvolgende webinar. Klik in het menu op 'Webinars' en kies het webinar waar jij bij wilt zijn.
Antwoord:
COVID-19 zorgt voor enorm veel veranderingen in onze evenementenagenda. Om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk evenementen door kunnen laten gaan met de huidige RIVM richtlijnen, duurt het soms een paar dagen voordat we meer informatie over het evenement kunnen geven. Als je je voor een evenement aangemeld hebt, zullen wij altijd een mail naar je sturen. Als je tóch graag wilt weten wat de status is, kun je ons natuurlijk altijd mailen op support@greatpropertyexperience.com.
Antwoord:
Frank en Pieter zouden het liefst al je vragen persoonlijk beantwoorden, maar dan blijft er te weinig tijd over om vóór 2025 5.000 slimme Nederlanders financieel vrij te maken. Als je vragen hebt, stuur dan een mail naar support@greatpropertyexperience.com. We helpen je graag.
Antwoord:
Natuurlijk! Onze deur staat altijd open voor nieuw talent. Klik hier om de vacaturepagina te bekijken. Hier staat ook hoe je een open sollicitatie kunt versturen.
Antwoord:
Dat kan zeker! Wij zijn een erkend leerbedrijf en creëren graag mogelijkheden voor jou om stage te lopen. Stuur je CV en motivatiebrief naar admin@greatpropertyexperience.com. Wij maken graag kennis met jou.
Antwoord:
Probeer de 'Wachtwoord vergeten' knop onder de loginknop. Als dit nog niet werkt, stuur dan een mail naar support@greatpropertyexperience.com en beschrijf jouw situatie, dan kunnen wij het zo snel mogelijk oplossen.
Antwoord:
Onze online cursus vind je op het platform. Hier heb je een mail over ontvangen na je investering in de cursus. Kijk voor de zekerheid bij de spam. Als je geen mail ontvangen hebt, stuur dan een mail naar support@greatpropertyexperience.com.

Neem contact op